• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Балсам "Малахитов"

Описание

 100 мл    

 

Балсам с високоактивна прополисова  емулсия, получена от най-чистия планинско-алтайски прополис. Съставен е на базата на древни сибирски  рецепти и е обогатен  с екстракти от диворастящи билки от Сибир. Малахитовият балсам притежава всички полезни свойства на прополис, но благодарение на растителния му състав е специално предназначен да поддържа отличното самочувствие и красотата на жените.

 
активен състав  

Състав: артезианска вода, йон-структуриран прополис, планински мед, стръкове от ортилия, стръкове от овчарска торбичка, стръкове от конски босилек, градински чай, сладник гол, листа от боровинка, стръкове от дяволска уста, стръкове от лайка,  коренот ппищялка.

 

 

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог