• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

БАД Хронолонг

КРАСОТА НЕЗАВИСИМО ОТ ВРЕМЕТО
Описание

30 капсули    

Антивъзрастен комплекс

Фитоестрогените (изофлавони), извлечени от соя, имат положителен ефект върху здравето на жените в в периода на климактериум. Капсулите "Хронолонг" съдържат оптимална смес от генистеин (най-важният фитоестроген от соеви кълнове) с витамини С, Д и фолиева киселина, които имат благоприятно влияние върху обмяната на веществата в женския организъм. Тази формула има положителен ефект върху здравето като цяло, поддържа защитните сили на организма и подобрява неговата работоспособност. Що се касае за активните съставки на Хронолонг ™, установена е връзка между употребата на витамин C и нормалния синтез на колаген (основният структурен компонент на кожата) и поддържането на нормалната функция на кожата. Фолиевата киселина помага за поддържане на нормалния синтез на аминокиселини и клетъчното отделяне (което е необходимо за обновяването им).

 
активен състав  

Състав: глюкозамин сулфат, екстракт от соеви кълнове (40% изофлавони), 

аскорбинова киселина, холекалциферол, естествен генистеинов комплекс Bonistein ™, фолацин.

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог