• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Жива клетка -ІІІ (банка 60 капс.)

КАРДИОПРОТЕКТОРЕН ПРЕПАРАТ, РАЗРАБОТЕН С ОТЧИТАНЕ НА БИОРИТМИТЕ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА
Описание

60 капсули

Балансиран състав от биологично-активни вещества, участващи във функционирането на сърдечно-съдовата система. Замяната в храната на наситени мастни киселини с полинанаситени мастни киселини способства за поддържане на нормално ниво на холестерол в кръвта. Витамин А подпомага нормалния обмен на желязо. Манганът допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Витамин С участва в синтеза на колаген и поддържа нормалната функция на кръвоносните съдове, костите и зъбите. Витамин E и медът помагат за защитата на клетките от стреса.

Състав: сутрешен комплекс: ликопинов комплекс Кардиоликопин™, екстракт от даурска соя (40% изофлавони), L-карнитин, екстракт от гроздови семки (90% общи полифеноли, 15% олигомерни полифеноли), витамини А, Е, С, бета-каротин, селен, цинк, мед.

Вечерен комплекс: микронизирани полиненаситни мастни киселини омега-3, стабилизиран екстракт от розмарин, аскорбил палмитат и витамин Е,екстракт от глог (10% олигомерни полифеноли)

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог