• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Тетрардиол

Описание

30 капс.


Всички протеинови храни (месо, млечни продукти, риба, бобови растения) се състоят от аминокиселини, необходими за нормалното функциониране на човешкия организъм. Най-важната от тях е аминокиселината метионин.
Неговата особеност е, че той се усвоява само след образуването на междинен продукт - на хомоцистеин.Именно чрез хомоцистеина в организма се синтезира метионин, а също така и още едно изключително важно вещество - S-аденозил-L-метионин. По този начин, в кръвта на човека винаги има определено количество хомоцистеин. Въпреки това, неговото количество е строго контролирано от организма, тъй като високото ниво от това вещество е нежелателно. В този смисъл, хомоцистеин може да се сравнява с известното органично съединение - холестерол.
Иновативният продукт "Tetrardiol» ® съдържа витаминно-органичен състав, който представлява специална комбинация от естествени вещества, стимулиращи процеса на неутрализация на хомоцистеина и предотвратяващи опасността от превишаване на неговото равнище.
 

Състав:

витаминно-органичен комплекс CardioAge™ (триметилглицин, фолацин, пиридоксин хидрохлорид, цианокобаламин).

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог