• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Извори на чистота (нов дизайн)

Описание
Патентована система за пречистване на организма на клетъчно ниво

“Извори на чистота” е принципно нова система за комплексно очистване на организма на нивото на клетките, разработена с оглед на последните постижения в областа на ендоекологията. За разлика от повечето съвременни продукти с очистващо действие, “Извори на чистота” се състоят от три взаимно допълващи се формули, което позволява активно да бъдат исползвани трите главни механизма за очистване на вътрешната среда на организма. Първата формула "Извори на чистота"- това е комплекс, който почиства пространството между клетките. Втората формула "Извори на чистота" почистват вътреклетъчното пространство. Третата формула "Извори на чистота" - това е сложен антиоксидантен комплекс от растителни, животински и минерален произход. Тези уникални природни продукти предпазват клетките от свободен кислород и други опасни химикали. По-специално, съществува взаимна връзка между употребата на компонентите "Извори на чистота" витамини А, Е и С, цинк, мед, селен, манган и защитата срещу окислително увреждане на ДНК, протеини и липиди.

 
активен състав  

Извори на чистота
Формула 1
Очистване на междуклетъчната среда
Състав: екстракт от сена, пача трева, екстракт от ехинацея, корен от червен хедизариум, детелина, корен от сладник (женско биле), корен от репей, урока, жълт кантарион, полски хвощ, листа от боровинки, билка очеболец, листа от френско грозде, цветове от безсмъртник, корен от лечебна динка, липа, екстракт от соусюрея.
60 капсули

Извори на чистота
Формула 2
Вътреклетъчно почистване
Състав: екстракт от зеленчуци от семейство кръстоцветни - броколи, екстракт от хълмово вълмо, листа от магданоз, екстракт от курилски чай, екстракт от зелен чай, корен от глухарче, плодове от бял трън, борови игли.
60 капсули

Извори на чистота
Формула 3
Антиоксидантна защита на клетките
Състав: витамини С, Е, А, цинк, мед, лимонова кора, цветове на невен, екстракти от листа на малина, боровинки, листа от праскова, екстракт от гроздови костюлки, шипка, мащерка.
60 капсули

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог