• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Апивит

ИМУНОМОДУЛИРАЩ МЕДЕН ФИТОКОМПЛЕКС
Описание
Противопростуден фитокомплекс с екстракти от сибирски билки

„Апивит” е първият продукт от серията фитокомпозиции с мед „Медина”, появил се на пазара преди повече от 12 години. За това време милиони клиенти на Корпорация „Сибирско здраве” оцениха неговата мощ и главно – натуралният противопростуден ефект. През 2010 г. рецептурата на „Апивит” беше усилена още повече благодарение на използването на етерично-маслени екстракти  и най-новите форми на растителни екстракти – микрогранулираните.  Растителните компоненти на „Апивит” в съчетание с висококачествения високопланински алтайски мед осигуряват противопростуден и антибактериален ефект, бронхоразширяващо и отхрачващо действие, антиалергичен и противопростуден ефект, а също така общоукрепващо и имуностимулиращо действие.

 
активен състав  

натурален високопланински алтайски мед, екстракти от листата на липа, 

корен от гол сладник, стръкове от бутрак, съплодия от хмел, 

плод шипка, плод черен касис, плод черна боровинка, брезови пъпки.

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог