• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Витахром с органичен минерален комплекс ХРОМЛИПАЗА®

Описание

30 капсули    

Хром - минерал на естествената хармония

Този незаменим микроелемент регулира работата на ензимения комплекс, който контролира обмена на въглехидрати, мазнини и холестерол в организма на човек, както и обмена на инсулин. Затова хроничният дефицит на хром - една от най-важните причини за развитие на захарен диабет и съпътстващите го последствия от затлъстяване и атеросклероза.

 Природният комплекс Хромлипаза съдържащ органичните съединения  хром, инулин, сибирски женшен, екстракти от боровинки, надеждно  контролират  обмена на въглехидратите, мазнините  и холестерола и не позволява излишното им образуване.

 
активен състав  

Състав: природен комплекс Хромлипаза ® (хромосадържаща спирулина, екстракт от листата на боровинка , корен от женшен), йерусалимски артишок.

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог