• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Нефровит

Описание

 200 гр.    

 

В Сибир червените боровинки се събират в много големи количества  и като източник на витамини и популярно средство за поддържане на нормална бъбречна функция (особено ако са смесени боровинки с младите пъпки на сибирската бреза). За дългосрочно съхранение плодовете или се замразяват, или се смилат на прах и се смесват с мед. Медът неутрализира киселината в  плодовете и ги прави не само полезен, но и много вкусен  и ароматен  продукт.

 
активен състав  

Натурален високопланински алтайски мед, ултраконцентрирани флуидни екстракти от листата на червена боровинка, корен от гол сладник, бутрак, листа мента, съплодия от хмел, брезови пъпки.

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог