• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Жива клетка - VІ (банка 60 капс.)

СРЕДСТВО ЗА ХРОНОБИОЛОГИЧНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ
Описание

60 капсули    

Двуфазен комплекс от естествени вещества за нормално функциониране на костно-ставната система

Балансиран състав от биологично-активни вещества, участващи в метаболизма на костите и ставите. Съществува тясна връзка между консумацията на мед и поддържането на функциите на съединителната тъкан (към която се отнасят нашите стави), също така и между приема с храната на витамин С и образуването на колаген и нормалното функциониране на хрущяла (един от най-важните структурни компоненти на ставите).

Състав:

 Сутрешен комплекс: природен комплекс ХондроФорте™ (глюкозамин сулфат, селен, витамин С), витамин А, бета-каротин, витамин Е, цинк, мед.

 Вечерен комплекс: глюкозамин сулфат,екстракт от кората на бяла ива (25% салицин)), екстракт от гроздови семки (90% полифеноли).

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог