• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Наситена козметична основа ЕКСПЕРТ с масло от кехлибарна облепиха

Описание

  100 мл    

 

Интензивно средство против стареене на кожата с богата кремообразна текстура, съдържаща комплекс от ефективни природни анти-ейдж-компоненти. Наситената основа ЕКСПЕРТ нежно се грижи за зрялата и старееща кожа, ревитализира я, способства забавнеято на процесите на стареене и намалява броя и дълбочината на бръчките. Маслото от кехлибарена облепиха активно насища кожата с необходими витамини, дарявайки я със здрав цвят и естествено сияние. Мощните натурални компоненти-есктракт от алтайска гъба и корени от пуерария-активизират в кожата процесите на регенерация, стимулират синтеза на колаген, значително повишават нейната гладкост и еластичност. Маслото от кедър и зародиш от пшеница възпрепетстват дехидратацията на кожата, а лецитиновия комплекс обезпечава ефективното проникване на активните вещества в дълбочина.

Наситената основа ЕКСПЕРТ може да се използва за грижа на деликатните зони на шията и деколтето,а така също и в качеството на интензивна грижа за нежната кожа на веждите и назобиалните гънки:сутрин-заедно със серум "Против сухота", вечер-със серум "Съхранение на младостта".

Средството съдържа само натурални консерванти (екстракти от два вида орлови нокти

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог