• сибирско здраве

Каталог на Корпорация "Сибирско здраве"

Запознайте се онлайн с цените на продуктите Сибирско здраве.За допълнителни въпроси относно цените и продуктите моля използвайте формата за контакт.

Натурален растителен антиперспирант за вътрешно действие

Описание

60 капсули по 500мг    

 

Натурален растителен антиперспирант за вътрешно действие

Проблемите с повишеното потоотделяне никога не се решават само с хигена или само с външно въздействие на кожата.Това се отнася както за ежедневното потоотделяне, така и за пристъпите на пототделяне при нервно напрежение и климактериум. Необходимо е да се реши проблема с повишеното потоотделянето в самия корен, а това означава, че е нужно да се въздейства непосредствено на системата на потните жлези. Натуралният растителен антиперспирант"Сэбэр" действа именно по този начин. Специално са разработени за тази задача селектирани екстракти от градински чай, мащерка и бергения, съдържащи  голям брой особени химически вещества от групата на биофлаваноидите-кондензирани танини и дитерпенови съединения. При вътрешна употреба тези природни вещества притежават способността да подтискат прекомерната активност на потните жлези, да намалят интензивността на миризмата на потта,а също и да нормализират състоянито на вегетативната нервна система, регулираща работата на системата на потоотделянето.

 
активен състав  

Състав:есктракт от градински чай,
екстракт от пълзяща мащерка,
екстракт от листи

Как да купя. 

Всички продукти "Сибирско здраве" можете да закупите от формата за поръчка която се намира във всеки продукт като бутон"купи продукта"Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма с наложен платеж. За покупка на цени над 100лв доставката е безплатна.

Онлайн магазин за хранителни добавки Сибирско здраве Варна и Добрич. Запознайте се с цените от нашият каталог